Προώθηση σε μηχανές αναζήτησης

Με τον όρο SEO αναφερόμαστε στη σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν για να αποκτήσει η ιστοσελίδα της εταιρίας μας υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Η Intrigue Digital είναι εταιρία που εξειδικεύεται στο SEO, αυτή τη μακροχρόνια διαδικασία που περιλαμβάνει σε πρώτη φάση επεμβάσεις στην ιστοσελίδα (on-page SEO), με στόχο τη βελτίωση της δομής και του περιεχομένου της, και μετά σε δεύτερη φάση αύξηση του domain authority, με τη δημοσίευση αναφορών και backlinks σε ολοένα και περισσότερα σημεία του παγκόσμιου ιστού.

Γιατί να επενδύσω στο SEO;

Οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν το πιο σημαντικό εργαλείο κατά την πλοήγηση μας στο ίντερνετ. Τα αποτελέσματα που προκύπτουν, ανάλογα με τη λέξη κλειδί, μιας αναζήτησης μπορεί να είναι μερικές χιλιάδες, ή ακόμα και εκατομμύρια! Βάσει των στατιστικών που παραθέτουν οι πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, το 91,5% των χρηστών παραμένουν στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων, το 4,8% επισκέπτεται τη 2η, ενώ μόλις το 1,1% συνεχίζει στην 3η σελίδα. Τα στοιχεία αυτά και μόνο υποδηλώνουν τη σημαντικότητα της παρουσίας μιας εταιρίας στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας.

Η Intrigue Digital δραστηριοποιείται στον χώρο του digital marketing, παρέχοντας υπηρεσίες SEO και social media marketing.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *